Shoppingtips voor heerlijke hoofddeksels

Ik ben een herfstmeisje. Ik ben dol op het seizoen van cocoonen en laagjes, de warme kleuren, geuren en het licht. Een zonnige dag voelt als een verlaat kadootje. Weer en wind als een perfect excuus voor een potje bingen met je lief. Én wat online shoppen. Want met dat weer kun je echt de deur niet uit. Moet je toch? Dan is, om kou, wind en regen een beetje gezellig te trotseren, goede hoofdbedekking wel handig. Met deze 6 tips ga je alsnog goed gemutst op pad.

1. | Le Bonnet

Het hipste mutsje van allemaal. Geboren in Parijs, ontworpen in Amsterdam en  geproduceerd in Schotland. Le Bonnet komt overal mee weg: sophisticated chique of urban street. Bij hem én haar. One size fits all. Midnight, Wine of Blush? Ik neem ze allemaal. Tot over mijn oren verliefd.

2. | Hide and seek

Om jezelf even terug te trekken. Op het fijnste terras van de stad. Alleen. Met croissant en café au lait of thee. Tres chique met witte blouse en simpele jeans. Ongestoord mensen kijken vanonder deze beauty. What else could you wish for?

Unicorns United_Heerlijke Hoofddeksels_ScotchandSoda_vilthoed
Vilthoed Scotch and Soda

3. | Chapeau voor Chapot

O, wat zijn ze lekker bezig bij Fabienne Chapot. De ene na de andere toffe collectie wordt uitgebracht (de nieuwste Festive collectie al gezien?). En dit jaar mocht ook een toffe pet niet ontbreken. Mijn favoriet is de wollen pet met sterrenbroche in wijnrood. You’ve got my attention.

4. | Kroon op je outfit

Dit kan niet fout gaan: twee grote trends van dit jaar op jouw koppie. Een tulband-diadeem van plissé-fluweel. De kroon op elke outfit. In zwart of bordeaux. En voor maar 9,95 eurootjes maak jij de rest van het seizoen een onbetaalbare indruk.

5. | Bad hair day beanie

Ontembare manen en monday blues? Geen schijn van kans met deze topper. Laatste blik in de spiegel met deze beanie op je hoofd en je verlaat het huis met een glimlach van oor tot oor. All you need is love én deze beanie dus. Je weet toch!

6. | You can leave your hat on

De baret; het officieuze Franse nationale hoofddeksel. En als je weet dat menig social influencer en fashionista er met enige regelmaat een rockt, dan weet je: dit heb je ook ‘nodig’ in je leven. Ik ga voor lekker funky met de leer-look van Atelier des Femmes.

Bewaren

Reageer

Navigate