Shoppingtips voor interieur junkies

Herfst! Hét ultieme excuus om op de bank te kruipen en het wereldwijde web af te struinen op zoek naar de allerleukste woonitems. Jouw perfecte plekje ligt aan je voeten. Wij tippen je hier vast vijf van onze interieurfavorieten. Van glam deurknoppen voor een beetje city chique tot hét item voor ultiem slaapkamergeluk. Happy travels!

united-unicorns_shopping_superfront
Bron: Superfront

Pimp your Ikea

Bedank ons later maar. Dit is op woongebied namelijk de beste tip die je dit jaar (van ons) krijgt. Bijna iedereen heeft wel iets van die Zweedse supergigant in huis. Prima. Maar origineel? Nee, niet echt. Geen nood! Met de spullen van Superfront kun je je Ikea-keuken, badkamer, Pax-kledingkast of dat ‘zo, zo’ Bestå-kastje tot een echt uniek woonitem customizen. Superfront verkoopt kekke frontjes, toffe knoppen en sexy pootjes in mooie materialen en met te gekke designs. Ga voor modern, klassiek, fun, female of lekker funky. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

united-unicorns_shopping_pouffe-velvet
Bron: Sissy Boy

Pief, Paf, Poef

Velvet is echt niet meer alleen weggelegd voor die gezellige dikkerd met z’n rendieren. Een beetje zichzelf respecterende fashionista heeft tegenwoordig een of meer aaibare gevalletjes in haar kast: een pittige slip dress, colbert of kekke stappers. En dus mag het in je kast van een huis ook niet ontbreken. Vlei jezelf – na een dagje f*cking fabulous te zijn geweest – tegen een fraai kussen of plof neer op deze prachtige poef.

 

 

united-unicorns_shopping_petal-bed
Bron: The Family Love Tree

Botanische beauty

Onze favoriete plek in huis? De slaapkamer! Hier liggen we helemaal ondersteboven. Mét perfect uitzicht op dit geweldige, botanische bedhoofd. Na de hit te zijn geweest van de jaren 70 maakt rotan nu gelukkig weer een revival. Wij neuriën nog even mee met Abba’s  Gimmie, gimmie, gimmie (a man after midnight). Al net zo iconisch als het hoofd van dit bed. Je zult begrijpen, wij doen voorlopig geen oog meer dicht.

 

united-unicorns_shopping_parrot-doorhandle
Bron: À la

Too hot to handle

Kun jij net als wij een dikke knipoog en hier en daar een touch of gold in je interieur wel waarderen? Snel dan nu naar À La. Daar scoor je deze ultra leuke papegaai handles. Hiermee geef je een saaie (kast)deur in no time een shiny make over. Of je spijkert dit charmante, handgemaakte vogeltje op een mooi plekje aan de muur en drapeert er je allermooiste kettingen over. Très chique!

 

 

united-unicorns_shopping_whisperbox
Bron: Sé Collections

Precious

Als we het over wonen, design en trends hebben dan mogen we de godmother van dit alles natuurlijk niet vergeten. Bij Rossana Orlandi in Milaan vind je de hele shabam. Mocht je er ooit in de buurt zijn dan moet je haar drie etages tellende huis annex galerie, restaurant én winkel zeker bezoeken. Heb je geen tijd, maar wél heul veul geld dan kun je het natuurlijk ook online stuk slaan. Verwen jezelf met een whisper box van Nika Zupanc voor Sé. In deze keramieken kanjer bewaar je je mooiste herinneringen en geheimen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate