Shoppingtips voor (toekomstige) bazen

Ben je een echte carrièretijger die de stoelpoten van je baas afzaagt? Of werk je als eenpitter op een zolderkamertje en verover je in het geniep de wereld? Hoe dan ook, een goede office uitzet is geen overbodige luxe. Over luxe gesproken: we hebben gekozen voor kantoorartikelen met een beetje bling bling. Want hey, fake it till you make it. Hier maak je indruk mee. Ben je al het baasje? Dan mogen onderstaande items op je bureau zeker niet missen.

The Monocle Guide to good business - Unicorns United
Bron: The Monocle
Guide to Good Business – The Monocle

The Monocle Guide to Good Business is het 300 pagina tellende boek dat goed gevuld is met mooie interviews met zakelijk leiders, gevestigde bedrijven en start-ups die een verfrissende kijk op werk hebben. Het boek spoort je aan om datgene te doen qua werk wat je echt leuk vindt. We couldn’t agree more. Er hangt wel een prijskaartje aan deze limited edition. Iets krapper bij kas? Zoek een andere baan! Of koop de reguliere uitgave.

 

Brass Pencil - Unicorns United
Bron: Traveler’s Company
Brass Pencil – Midori

Ooit zo’n chique potlood gezien? Deze brass pencil van het Japanse Midori wordt gemaakt in een persfabriek in een van de historische wijken van Tokyo. Hij moet dus even reizen voordat ‘ie bij je is, maar dan heb je een potlood for life. Hij bestaat uit twee delen: een messing houder en het potlood zelf. Potlood of gum op? Dan bestel je gewoon een refill.

 

A gentleman's notebook - Unicorns United
Bron: Bijenkorf
Gentleman’s notebook – Sloane Stationary

Sloane Stationary maakt een notitieboekje voor de echte gentleman. De kaft heeft een mooie structuur en een gouden opdruk. Het binnenwerk bestaat uit 72 crèmekleurige pagina’s zonder lijntjes met gouden omlijning. Hier kan je je gedachtespinsels kwijt over hoe je de wereld gaat veroveren. Of haar! Of gewoon wat je vandaag voor werk moet doen, maar dat klinkt zo boring!

 

Hand polished gold stapler - Unicorns United
Bron: Okzident
Nietmachine – El Casco

Het Spaanse El Casco produceerde zijn eerste nietmachine in 1934. Dit exemplaar is handgemaakt en jawel; handpolished! Het is gemaakt van staal en is afgewerkt met echt goud. Je begrijpt dat daar een prijskaartje aan hangt. Voor 220 euro is ‘ie van jou. Je koopt ‘m bij de Okzident Store.

Blackwing potloden - Unicorns United
Bron: Amazon.com
Palomino potloden – Blackwing

In deze verpakking zitten 12 Palomino Blackwing 602 potloden. Wat voor potloden? Gewoon prachtig stoere potloden, gemaakt voor alledaags gebruik. Zie het als de Rolls Roys onder de potloden. Om mee te schrijven, dus te blijven, maar gelukkig ook nog van koers te kunnen wijzigen. Dankzij de stijlvolle gum die je kunt vervangen. Ook verkrijgbaar in wit en zwart.

 

 

Owen en Fred - Unicorns United
Bron: Owen & Fred
Personalised collar stay – Owen & Fred

In een overhemd zitten vaak houdertjes van hard plastic om het board strak te houden. Bij Owen & Fred kun je ze laten personaliseren. Je kunt er bijvoorbeeld een belangrijke datum, initialen, een naam, quote of motto op laten graveren. Bijvoorbeeld iets wat je zelfvertrouwen geeft voor een belangrijke job that needs to be done. Vergeet ze er niet uit te halen voordat het overhemd in de wasmachine gaat, want die zal er wat minder blij mee zijn.

 

Welke items mogen volgens jou niet ontbreken op het bureau van de baas. Laat je het ons hieronder weten?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate