Shoppingtips voor wereldwijven

Vrouwen van de wereld; we hebben een aantal mooie shoppingtips voor je, die je mee kunt nemen op reis, weekendtrip of zakenreis en die je na je reis weer mee kunt nemen naar huis om een flink partijtje na te genieten.

Treasure Tin - Unicorns United
Bron: Make History
Treasure Tin van Make History

In een treasure tin bewaar je de treasures die je op vakantie hebt gevonden. Een steentje van de Compostella, je gouden dollar of liefdesbrief van je vakantieschatje. Laat je tijdelijke liefje zelf maar achter, want het doosje is klein. Bovendien, in het echte leven valt ‘ie toch vaak tegen. Het doosje is er in drie kleuren: blush pink, monochrome en cloudy blue. Op het bijbehorende schatkaartje schrijf je op wat er in het doosje zit en jouw herinnering hieraan. Als je achter-, achter-, achterkleinkinderen deze ooit lezen, dan hebben ze een echte familieschat gevonden!

 

Hair Sea Spray - Unicorns United
Bron: Nasty Gal
Hair Sea Spray van French Girl

Geen zee in de buurt deze zomer? Met de Sea Spray van French Girl creëer je toch moeiteloos nonchalant strandhaar. Het ruikt heerlijk naar roos, geranium, bergamot en ylang en bevat zeezout. Ga voor los golvend haar, extra volume of een bos weelderige sexy krullen. En flaneren maar. In je achtertuin, in de club of voor de spiegel in de werklift als jij daar wel het fort moet verdedigen.

 

 

 

Antropologie Foldover Clutch - Unicorns United
Bron: Anthropologie
Green Riviera Foldover Clutch van Anthropologie

Een clutch klinkt wat overdreven voor op reis. Maar deze emerald jungle clutch van Anthropologie kan echt nog eens van pas komen. Als je na je rondreis door de jungle toch weer even behoefte hebt om ’s avonds al je vrouwelijkheid tevoorschijn te toveren. Of juist je wild side wilt tonen op het decadente strand van Cannes. De clutch is uiteraard compact, dus past perfect in je backpack of Louis Vuitton trolley.

 

 

Desenio gouden wereldkaart - Unicorns United
Bron: Desenio
Gouden wereldkaart van Desenio

Of je dit jaar nu reist van huis naar werk, in je stad, in eigen land, door Europa of ver daarbuiten; de wereld ligt aan je voeten. Of in ieder geval; hangt aan je muur. Deze gouden wereldkaart doet je fantaseren over een volgende bestemming of laat je oude reistijden herleven. Reizen met een gouden randje. Ook de lijst is goudkleurig en de print is gedrukt met echt bladgoud. Mooi hè? Je koopt ‘m hier.

 

 

Nomad Sibella Court - Unicorns United
Bron: Bol.com
Nomad van Sibella Court

Styliste, globetrotter en treasure hunter Sibella Court laat je in haar boek Nomad zien hoe je je reizen mee naar huis neemt. Zij vertelt je hoe je herinneringen op een eenvoudige en stylish manier in je huis verwerkt. Dan hebben we het niet over een Bobby Souvenir of de Eiffeltoren. Nee, over deurknoppen, foto’s, heiligdommen en tegels. Dus ho stop; gooi niet je interieur bij het grofvuil na je laatste reis. Sibella laat je zien hoe jouw huis een weerspiegeling wordt van de ervaringen die je hebt opgedaan tijdens je reizen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate