Stylish cityguide: New York, Londen, Milaan, Parijs

Vier van onze favoriete steden in één gids: New York, Londen, Milaan en Parijs. De fashion-capitals van de wereld. Deze steden hebben geen geheimen meer voor mode-journaliste Malini Faasen en illustrator Hyshil Sander. Dus besloten zij hun krachten te bundelen en samen deze stylish city guide uit te brengen.

Nieuwkomers en blijvers

Ze nemen je mee naar de plekken die er straks toe doen en adressen die tijdloos en nog altijd stijlvol zijn. Een beetje fashionista kan niet meer zonder. Maar ook voor beauty queens, sweethearts, cultuurgirls en groene meisjes valt er genoeg in dit boekje te ontdekken in de secties Beauty, Sweets, Cultuur en Groen.

Insidertips

Wij hebben dit stylish stukje proza natuurlijk direct in huis gehaald. Het ziet er echt te gek uit met de illustraties van Hyshil en leest lekker weg dankzij de teksten van Malini. Je wordt verwend met echte insidertips en vraagt je direct af waarom je nog hier bent.

Direct kwam de vraag op tafel: waar gaan we heen? Gaan we slapen in Hotel Hugo in New York? Of eten bij Bombay Café Dishoorn in Londen? Nee, laten we gaan shoppen bij Corso Como in MIlaan! We zijn eruit: we gaan eerst lunchen bij Loulou in Parijs. We laten jullie uiteraard weten hoe het was.

Fashion guide - Unicorns United
Bron: Unieboek Spectrum

Oh, het is echt waar wat ze beloven: hij past in je clutch! Overtuigd? Je koopt ‘m hier. En de prijs is ook heel fijn!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate