Tweeduizend zeventien

Ik doe mijn ogen voorzichtig open. Mijn lbd en (veel te hoge) party-pumps dweilen ergens op de grond. Naast me ligt een potje glitternagellak in te drogen. Ik tel drie gaten in mijn panty, zes lege flessen bubbels en in mijn hoofd dreunt ABBA dapper door. We hebben onze Unicorn flink uitgelaten. En nu is het ineens zover: tweeduizend zeventien. Twee-duizend-zeven-tien! We made it to the other side.

Met de start van een nieuw jaar, ontkom je er niet aan ook even terug te kijken. Eerlijkgezegd was tweeduizend zestien niet altijd even mooi. We leven in een ingewikkelde tijd, waarin de ene na de andere heftige gebeurtenis ons leven bruut binnendringt. Dus we kijken maar liever gewoon vooruit. Sterker nog we have to work our magic! Om samen met onze ere-Unicorns, zeer gewaardeerde gastredacteuren en jullie, ja jullie, de wereld – die niet altijd even mooi is – een beetje mooier te kleuren.

Nu ben ik niet zo van de goede voornemens, want zeg nu eerlijk wie houdt zich daar echt aan? Maar ik geloof wel dat de eerste maand van het jaar iets magisch heeft. Het geeft ons net dat duwtje in de richting van het verwezenlijken van onze dromen. Die dromen zijn natuurlijk voor iedereen persoonlijk. En misschien ook een beetje voor jezelf, maar áls je ze deelt vind je wellicht iemand op je pad die je kan helpen bij het realiseren van je dromen. Of jij inspireert weer een ander.

Daar geloof ik dan wel weer heilig in. Elkaar een beetje helpen en inspireren. En blijf jezelf een beetje uitdagen. Probeer eens iets nieuws. Iets wat misschien niet direct in je comfortzone ligt. Dat kan iets groots zijns, maar juist ook iets kleins. Als het maar iets nieuws is waar je goede moed van krijgt, bergen energie, motivatie en inspiratie. Dan gaat de magie pas echt sprankelen.

Dat is wat we jullie allemaal wensen. Een heel mooi, gelukkig en magisch nieuw jaar!

Op ons kun je rekenen. We hebben weer een berg leuke artikelen en ideeën die we graag met jullie delen. We vertellen je hoe je een Parisienne wordt (oui, oui), delen broodnodige survivaltips voor je kledingkast, we hebben de allerleukste shoppingtips voor je op een rij gezet, doen natuurlijk nog aan een potje bluf-koken, we geven je een inkijkje in dé trends voor 2017, struinen het park weer af, vertellen je wat een digital detox voor je doet en jullie mogen ook nog een keer digitaal bij ons thuis komen gluren.

Kortom, veel. Heel veel. Ik ga eerst nog even bijkomen.

XOXO

Tweeduizend zeventien - Unicorns United

 

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate