5 originele cadeaus voor mama

Lieve partners van mama’s, ze is weer bijna jarig. Aan jou de taak om haar een onvergetelijke dag te geven, natuurlijk verzorgd door haar kroost (en mede mogelijk gemaakt door jou). Welke mama wordt nu niet warm bij de gedachte aan een paar extra knuffels vergezeld van een flink aantal natte zoenen, een uurtje langer (uit)slapen, een ontbijtje op bed en een zelf gekleide asbak of een originele pastaketting? Maar kan het wat jou betreft echt niet op en wil je haar extra in het zonnetje zetten? Met bloemen, sieraden, een luchtje, verwenpakket of chocola? Saai? Nee hoor, wij tippen je hieronder de allerleukste in hun categorie. Om haar écht mee te verrassen.

De glimmertjes

Lennebelle Petites is het sieradenlabel van Lenneke Kooijman die de magische connectie tussen moeder en kind viert. Onze favoriet uit de collectie is de onlangs verschenen ‘Keep you close to me’-ketting met medaillon. Hierin kun je een kleine foto, een persoonlijke boodschap, tekening of schat bewaren om dicht bij je hart te dragen. Tip: om het medaillon nog persoonlijker te maken, kun je er een letter in laten graveren.

Cadeaus voor mama - Unicorns United
Lennebelle Petites

Het luchtje

Kindermodemerk Gray Label heeft nu eens niet iets voor kids ontworpen, maar juist voor de mama’s. Een Gray Label parfum met de naam Nurture. En de gebruikte, natuurlijke ingredieënten hebben niet alleen een heerlijke geur, ze hebben ook nog eens helende eigenschappen. Zoals kalmerende roos, stimulerende oranjebloesem en sandelhout voor aarding. Het flesje is ook nog eens prachtig. Win-win-win.

Gray Label Nurture - Gray Label
Gray Label

Het verwenpakket

Verras haar met een kit die bijdraagt aan haar wellbeing. Een écht verwenpakketje dus. Bij Rock Your World kies je een kit uit die voldoet aan haar behoefte: meer zelfvertrouwen, balans, slaap, rust, energie of bijvoorbeeld harmonie in huis. Rock Your World heeft samen met The Mompany zelfs een speciale box samengesteld met als thema: wees lief voor jezelf. Me-time in een doosje dus. En ook:

  • Mini Be Love Auraspray 10ml
  • Mini Be Calm Auraspray 10ml
  • Ruwe Amethist
  • Ruwe Rozekwarts
  • Foot & Bath Soak 100gr
  • Be Kind Vouchers van Charly Cares, Soap Treatment Store, Delight Yoga, Beauty Bewust
The Mompany Rock your World - Unicorns United
The Mompany

Het Bazaar Bouquet

Bloemen saai? Nee hoor, bloemen maken haar vast en zeker blij. Geef haar niet zomaar een boeket maar een Harper’s Bazaar Bouquet. Een eigentijds boeket, gecureerd door de fijnste modekenners (zoals Ronald van der Kemp of Viktor & Rolf) en geïnspireerd op kleuren en thema’s van het moment, met de allure van Harper’s Bazaar. Oh ja, en wat zo leuk is: het is een flexibel bloemenabonnement, waarmee je haar niet een keer verrast maar elke maand. En ze krijgt niet alleen een boeket maar ook Harper’s Bazaar magazine, de grande dame onder de modemagazines.

Harpers Bazaar Bouquet - Unicorns United
Harper’s Bazaar

De chocolade

“Mam, je bent de beste …. want ik ben knettergoed gelukt” op haar lievelings Tony chocoladereep. Als ze daarvan geen smile van oor tot oor krijgt, dan weten wij het ook niet meer. Of je maakt een ontwerp met eigen foto’s en lief tekstje om haar favo karamel zeezout. Wij weten het zeker, je kunt niet meer stuk!

Eigen wikkel Tony Chocolonely - Unicorns United
Tony Chocolonely

Laat je weten wat ze ervan vond?

Reageer

Navigate