Shoppingtips voor de avonturiertjes

Zwerven over de camping in Zuid-Frankrijk. Met de fiets op ontdekkingsreis door je eigen buurt. Of bij oma op zolder struinen, als je wilt beknibbelen op de reistijd. Voor een kind zijn de zwerfmogelijkheden eindeloos. Pak het groots aan met flinke reizen of blijf juist in de buurt. Het grote bijkomende voordeel: als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders automatisch ook een fantastische tijd.

Uiteraard moeten je koters altijd goed bepakt en bezakt zijn voor de onverwachte spannende momenten. Want wat als je ineens oog in oog staat met een zogenaamde paarsgestippelde ezelfant en je kan geen fantasiefoto maken? Kortom: ik ga op reis en neem mee…

The dollhouse book - Unicorns United
Rock & Bepple

The Dollhouse Book voor de perfecte inrichting

In het drukke bestaan is het ook weleens tijd voor wat rust in de tent. Even pas op de plaats om de creativiteit lekker te laten stromen. Een hond in huis? Het kan! De volgende dag heb je zo 30 konijnen en 43 pinguïns. Creëer een cosy cottage of laat je meeslepen door Scandinavische eenvoud. Een over de top prinsessen- of monsterhuis kan natuurlijk ook. Vanaf nu designen je kids de perfecte inrichting. En nog een. En nog een. Het enige wat ze nodig hebben is dit leuke poppenhuisboek en kleurtjes.

 

 

Flying Dutchman kite - Unicorns United
Bron: Moon Picnic

Keten met een kite!

Deze prachtige schip-kite is wat duur om even als tussendoortje te geven, maar hij is wel absoluut de moeite waard voor een speciale gelegenheid. Binnen kun je de handgemaakte Balinese vlieger als mobiel in de lucht hangen. Maar buiten, buiten zwerft hij door de lucht en verkent hij de wereld van bovenaf. Hij danst op de wind en sluit vriendschappen met vrolijke vogels. Voor welke kleur kies jij? Hij is gemaakt van bamboe en nylon.

 

 

Houten camera - Unicorns United
Bron: Moon Picnic

Houten camera met superzoom

Zoom in zo ver je zelf fantaseert en maak de foto’s zo scherp als je zelf bedenkt. Deze houten camera legt alle herinneringen vast die in het echte leven niet bestaan en is verkrijgbaar in prachtige kleuren. Nog een groot voordeel van deze zogenaamde camera: hij kan tegen een stootje.

 

 

 

 

Mini tent - Unicorns United
Bron: Moon Picnic

Minitent voor knuffelberen die kamperen

Knuffelbeesten gaan graag de paden op en lanen in. ’s Avonds, als ze moe en voldaan zijn van alle indrukken en belevenissen, ploffen ze vervolgens graag neer op hun eigen pluchen camping. Dit minitentje is ideaal voor spruiten die hun knuffels graag een eigen plekje gunnen. Kunnen ze zelf ook even een nachtje bijkomen.

 

 

 

Ruzak Blafre - Unicorns United
Bron: Frankey Sue

Stoere rugzak voor alles wat je rug op kan

Versnaperingen, gevonden steentjes, prachtige schelpen en Bas de beer neem je mee in een stoere rugzak. En dan is er ook nog plek voor een boekje om bij te komen. Het is natuurlijk onwijs stoer om je eigen spullen mee te nemen. Natuurlijk moet dat wel in stijl, met de funky rugzak!

 

 

Nog meer shoppingtips voor kids? Kijk dan hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate