Shoppingtips voor jarige jonkies

Help, een kinderfeest. Met lege handen aankomen is geen optie. En je wilt, als het even kan, ook origineel uit de hoek komen. Dus geen Cars-auto of hysterische barbiepop. Eigenlijk tegen beter weten in, want natuurlijk weten we allemaal dat ze die het allerleukste vinden. Eigenwijs als we zijn, doen we toch een poging. We hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet met een extra feestelijk tintje. En we beloven dat jij er zelf ook nog eens hartstikke blij van wordt. Laat het feest maar beginnen!

Glockenspiel - Unicorns United
Bron: Canoe Online
Pling Plong: xylofoon

Met dit cadeau laat je zeker een onvergetelijke indruk achter. Is het niet om de prijs (€ 90,-), dan wel om de uren spelplezier voor de kleine spruit in kwestie. Deze Zweedse xylofoon is een plaatje. Dat is waarschijnlijk ook de enige reden waarom paps of mams dit cadeau-met-geluid (met stip bovenaan de verboden-cadeaus-lijst) zullen gedogen. Het geluid is warm en vol. De kleine Mozart kan zich naar hartenlust stijlvol uitleven op de massief messing toetsen in de onbehandelde berkenhouten klankkast. Het handgemaakte klokkenspel gaat met een beetje geluk generaties lang mee. Boffen zij (of jij) even. Je koopt dit cadeau met erfstukpotentie hier.

 

Cookie Cutter - Unicorns United
Bron: Eef Lillemor
Koek-Koek koekjesvorm

Oké, liever geen plastic. Nou ja, voor een koekjesvorm van Eva Lillemor Brunner maken we een uitzondering. Benieuwd naar de reacties deelde Eva twee jaar geleden voor het eerst haar pastelkleurige, kawaii designs uit de kinderkamers van haar dochters op Instagram (@Eeflillemor). Niet alleen haar meiden bleken enthousiast. Na een paar maanden begonnen steeds meer mensen haar werk te volgen. Haar bedrijf Eef Lillemor werd geboren, heeft inmiddels meer dan 90.000 volgers op Insta én verkoopt te leuke en suikerzoete producten zoals posters, kaarten, behang en koekjesvormen. En wat is er nu leuker dan samen met kleine bakkertjes koekjes te bakken en te versieren? PS: je kunt de koekjes hier ook kant-en-klaar bestellen.

 

Wee Gallery Tattoo - Unicorns United
Bron: Wee Gallery
Feesttattoo

De nachtmerrie van elke ouder of oppas … Het is een paar minuten stil. Heerlijk. Stil. Als je bij de tweede alinea van een artikel uit je favoriete tijdschrift aankomt en je je realiseert dat dit zéér ongebruikelijk is (de afgelopen 4 jaar tenminste wel), slaat de schrik je om het hart. Visioenen van de kleine man of vrouw als perfecte Shrek lookalike schieten door je hoofd. Groen. Heel groen. ‘Helemaal zelf gedaan!’ Ja. Met permanente marker. Nee! Natuurlijk niet! Want, lekker doodlen is er niet meer bij als jij de kleine Shrek-wannabe zelf vol plakt met de toffe feesttattoos van Wee Gallery. In een setje zitten er twaalf. Vier beren, vier katten en vier konijnen. Geen stukje arm of been hoeft nog onbedekt te blijven. Ultra hip ook nog eens, zo’n tattoo sleeve.

 

Ballon Siegel April Eleven - Unicorns United
Bron: Claire Saucaz
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand …

Dat we het leven af en toe met een flinke dosis glitters en confetti nemen, moge duidelijk zijn. Het hoeft allemaal niet zo serieus. Maar als het kan wel een beetje stijlvol. Deze twee elementen komen perfect samen in de Balloon Mirror van het Franse merk April Eleven. De vrolijke, maar bovenal mooie spiegel van eikenhout met rood-wit gestreept koort geeft elke kinderkamer de perfecte knipoog. De kleine Elza’s en Spidermannen kunnen in dit pronkstunkje eindeloos hun vlechten en spierballen bewonderen.

 

 

De gele ballon - Unicorns United
Bron: Lemniscaat
Prentenboek De gele ballon

Deze classic mag eigenlijk niet op de boekenplank ontbreken. Het is een van de weinige boeken die na eindeloos herhalen nog steeds niet verveelt. Je ontdekt keer op keer wat nieuws in dit prentenboek van illustrator Charlotte Dematons. Het kijk- en doeboek is goed voor uren tuur-plezier. Zonder dat er een letter op papier staat, ontvouwt het verhaal zich bladzijde voor bladzijde. Samen reis je de wereld rond. Van de stad naar de woestijn en van het oerwoud naar de sneeuw. Als je goed kijkt zie je dat de gele ballon meereist, net als het blauwe autootje, de fakir op zijn vliegend tapijt en, onze favoriet, het boefje. Kijk je nog beter dan zie je nog veel meer bekende figuren. Zo liepen wij Pippi Langkous, de kerstman en Mary Poppins al tegen het lijf.

Kijk hier voor een echte mannengadget en hou de site in de gaten want binnenkort geven we je ook cadeautips voor het vrouwelijke feestbeest.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate