Upgrade je tuin tot buitenoase

De zomervakantie staat weer voor de deur. Of je nu met je sleurhut zwarte zaterdag gaat trotseren op de route du Soleil, een dikke villa huurt op een exotisch eiland of lekker een staycation houdt; er is vast en zeker genoeg tijd om ook in je tuin aan je tan te werken. Zorg dan ook dat je er fijn bij zit en transformeer je tuin tot een ware oase met deze leuke buitenboel.

Park in je tuin

Als echte nep-Parisienne sla ik aan op alles wat gerelateerd is aan Parijs. Zoals deze iconische stoelen die je wellicht kent uit Parc du Luxembourg. Dit design werd in 1923 ontworpen, is even stilgezet, maar gelukkig heeft Fermob de stoelenlijn weer in productie genomen in opdracht van de Franse Staat. Al heb je geen park als achtertuin, ze staan beeldig, echt.

Fermob Fauteuil Luxembourg - Unicorns United
Fermob

Outdoor regendouche

Deze buitendouche van Seletti geeft iedere tuin een upgrade. Een verfrissende buitendouche na een uurtje bakken in je tuin, een duik in je zwembad (of Lidl opblaasbad) of voor waterpret met de kindjes.

Seletti Aquart buitendouche - Unicorns United
Seletti

Tuin-tipi

Oké, menig huishouden met kleine kinderen heeft wel een tipi in huis die heerlijk in de weg staat. Dat kan ook buiten! Heb je echt de ruimte in je tuin en nog geen bestemming voor je vakantiegeld? Dit is een interessante investering. Een duurzame houten tipi (van Plum) waar je kinderen jarenlang plezier van hebben.

Plum tipi voor buiten - Unicorns United
Plum

Garden-made pizza

Omdat de groene eieren al menig tuin sieren, kiezen wij voor een ander tof tuinkooktoestel. De Städler Made Outdoor/Pizza Oven. Bak je eigen pizza en broden, maar ook een kip braad je sappig op dit stukje kookstaal. Zijn de maagjes rond? Dan houdt het oventje je nog even lekker warm.

Städler Made Oven - Unicorns United
Städler Made

Bali style schaduwpartij

Ga je niet op Bali? Dan haal je Bali gewoon naar je toe! Deze handgemaakte macramé Balinese parasol van Todo Bien heeft vrolijke fringes die gezellig met een briesje mee-wapperen. Het leven is goed onder de Hollandse zon en je Balinese ‘tegendezon’.

Bali parasol macrame - Todobien - Unicorns United
Todo Bien

Schommelen, schommelen, heen en weer

Veel buitenspeelgoed is niet om aan te zien. Deze schommel daarentegen, hang je wel graag in je tuin op. Woody, zo heet dit leukerdje, is een schommel voor je kleuter met een beveiligd zitvlak. Hij doet je weer even verlangen naar je eigen kleutertijd.

Woody kleuterschommel hout - Unicorns United
Woody

Happy stay-at-home-holidays!

Reageer

Navigate