Wie jarig is, schrijft!

Vandaag een jaar geleden, op 6 augustus 2016, zag Unicorns United het levenslicht. Een dag om nooit te vergeten. Vanaf vroeg in de ochtend buffelden we om ervoor te zorgen dat we de lucht in konden op deze bloedhete zomerse zaterdag. Buffelen, dat konden we wel. Dat hadden we tenslotte al een half jaar lang gedaan om de site goed te kunnen lanceren. Avonden, zelfs nachten, en weekenden waren we druk met schrijven, fotograferen, illustreren, interviewen, doe-het-zelven, photoshoppen en vergaderen. En dat alles naast ons werk, kinderen, honden en sociale leven. Maar dat kon ons toen niet deren. We knalden door, net zolang tot we klaar waren om het wereld wijde web in te knallen. De knal van de champagnekurk vond met name op lokaal niveau plaats, in een van onze achtertuinen, maar luid was ‘ie. We vierden het unicornschap met lieverds om ons heen. Er was drank, er was een BBQ en natuurlijk waren Ben en Jerry ook van te partij.

Ups & Downs

De bezoekers stegen, de samenwerkingen kwamen van de grond en we waren los! Maar je kent ons, laten we het niet mooier lopen-te-maken-te-wezen dan het is, want we waren ook regelmatig lost. Het leven haalde ons in. Soms voelde het als trekken aan een dode unicorn, maar no shit dat we zouden opgeven. Ook leek het alsof het gras bij andere blogs groener was en onze weide bezaaid was met onkruid, maar hey: onkruid vergaat niet. Dus natúúrlijk gaan we door. Vol enthousiasme en goede ideeën. En de wallen en zweetsnorren nemen we graag op de koop toe.

Proost

Vandaag vieren we 1 jaar Unicorns United. We proosten op jou, omdat we het ge-wel-dig vinden dat je ons volgt. We proosten op alle mensen die een mooie bijdrage hebben geleverd aan UU het afgelopen jaar. In het bijzonder: (in alfabetische volgorde) André de Waard, Ap Mollinga, Beppy van der Vaart, Bregje Menheere, Irene Steenwijk, Joey van Dongen, Kim Triesscheijn, Krista Izelaar, Moniek Kuipers, Saskia Hausel, Tut. We proosten op ons. Omdat we nog steeds doen waar we van droomden. Mooie dingen delen.

Morgen meer moois.

Anouk, Esther, Tessa

PS. Heb je input, feedback, tips, vragen, complimenten, ideeen, wat te zeiken of heb je een masterplan? Stuur een mailtje naar unicornsunitedNL@gmail.com.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment

Reageer

Navigate